Избухливият и доста прям характер на Слави Трифонов не за първи път е станал причина да загуби приятел, или близък колега.

Така станало и с Любо Нейков, твърдят техни колеги.

В началото, когато комикът дошъл и се присъединил към екипа на шоуто, Дългия не спирал да сипе похвали по негов адрес. Той искрено се възхищавал на умението му да се превъплъщава и да разсмива публиката. Сценаристите също се присъединили, като позабравили Виктор Калев и непрекъснато бутали Любо напред, пишат от skandalno.net



Нейков обаче бил хитър и първо влязъл под кожата на шефа, а после започнал да мрънка за пари. Постоянните му оплаквания, че е беден и не получава достатъчно вбесили Слави и той отначало кротко, а после и по-строго му обяснил, че ще получава толкова, колкото другите и не може да дели актьорите си на добри и гениални, плюс това Любо съвсем не бил гениален.

След като Нейков проявил инициатива и решил да се отцепи и сам да си направи отделна продуцентска компания, нещата тотално загрубели.

В бурен разговор мижду двамата Дългия дори си позволил да засегне Любо на тема килограми и му казал, че е бездарен и тлъст.

Това страшно обидило актьора и оттогава двамата не си говорят.