39-годишният актьор Башар Рахал върти любов с младата си колежка Константина Живова.

Макар че по документи водещият на тв играта „Следващият, моля" по TV7 все още е женен за русокосата красавица Калина, от месец Башар лети на крилете на любовта с друга жена, клюкарят го из форуми, пише „Всеки ден".

Рахал и Константина често били забелязвани да кръстосват заедно столичните молове и нощни заведения. Константина не е сред най-популярните имена в светските среди. Младата актриса нашумя, след като скандализира пуританите в третия сезон на крими поредицата „Под прикритие". В ролята на проститутката Дарина Константина се разсъблече в гореща сцена с жена (вижте във видеото по-долу, на 25-та мин.).

Пикантният кадър се оказа по-обсъждан в онлайн пространството дори и от самия втори епизод на „Под прикритие 4". Любопитното е, че Живова няма завършено актьорско образование и участието й в сериала е като на аматьор. В момента Константина e част от екипа на токшоуто „Жените говорят" по TV7, където се изявява като светски репортер.

Любопитното е, че преди време името на Живова беше замесено с това на актьора Александър Сано, който изигра Косъма в първите три сезона на поредицата. Според мълвата връзката между нея и Сано била причината за краха на отношенията на актьора с Нели от „Огледала". Това обаче се оказа поредният кьорфишек.

*Константина Живова със Сано (снимка: Булфото)

Бракът на Башар Рахал очевидно е към своя край. Актьорът вече не крие, че нищо не го свързва с жена му Калина, която от години живее в САЩ и има успешна журналистическа кариера. Откакто се върна в България, Башар пътува веднъж годишно за новогодишните празници зад Океана, където живеят двете му дъщери Индия и Клои.

Освен в българския сериал „Дървото на живота", Башар успешно води тв предаване и участва в куп реклами. В началото жена му Калина го насърчавала, но в един момент голямото внимание на фенките му, както и фактът, че не се виждат с месеци, започнало да я притеснява. Същевременно актьорът отсича, че мълвата за изневерите му са тотална лъжа.

*Башар и Калина живеят разделени