Половинката на Катя от „Ритон" Здравко решил да изненада своята любов с ултра скъп и луксозен телефон.

Апаратът, който певецът купил на жена си, е „Самсунг Галакси Ноут", който се продава в магазина за 1000 лева, а без договор с мобилен оператор стига и цена от 1300 кинта. Екстрите му са много - двуядрен процесор, голяма памет, операционна система, добра камера, гласови команди и много програми.

За съжаление, се оказало, че Катя е напълно скарана с техниката и не можела да използва нито едно от качествата на телефона.

„Язък за апарата, натиска му само червената и зелената слушалка, чете смс- и и най-много да влезе във „Фейсбук", оплакал се Здравко на приятели.

За разлика от едрогърдата му половинка, той бил страшен спец по техниката и обичал всякакви модерни телефони, компютри и телевизори. „Аз съм страшен маниак, падам си по всички нови измишльотини, но пък Катя е абсолютен инвалид в компютрите, знае само как да си провери имейла", разказал още Здравко.

В крайна сметка, се оказало, че телефонът ще се използва от него, а пък Катя получила друг подарък. Освен скъп апарат, Здравко се оборудвал и със супер бърз лаптоп на „Епъл", който бил тънък като лист хартия. Цялата тази техника била купена от баснословните хонорари, които двамата получили за участието си в „Музикална академия", разкриват запознати, пише „Всеки ден" .