Мъжът до Мариан Кюрпанов най-накрая е разкрит.

Моделът, чието име стана известно у нас покрай участието му във „ВИП Брадър", дели едно легло с ливанец на име Омар, научи „Всеки ден".

Двамата са заедно от близо 3 години, но връзката им е засекретена дори в столицата на модата Милано, където уж гей двойките са неделима част от бизнеса с модни дрехи.

Кюрпанов и Омар се запознали на работен ангажимент в средата на 2010 година. В италианския град ливанецът работи като фотограф за едни от най-популярните световни марки и така професията му го срещнала с модела. Любовната искра пламнала помежду им на снимачната площадка, като двамата разменили контакти.



Очевидно връзката между манекен и фотограф се развила доста бързо, след като само няколко седмици след запознанството им те заживели заедно. И двамата обаче били категорични в едно - отношенията им трябва да останат в пълна тайна.

Макар по адрес и на двамата отдавна да се шушукало, че си падат по същия пол, ливанецът държал на дискретност заради консервативното си семейство в Бейрут, а Мариан също отказвал да разкрие предпочитанията си, защото дълги години го раздаваше като жиголо, лягайки си предимно с по-възрастни жени.

Въпреки работата си и постоянните пътувания по света Кюрпанов успява да запази връзката си с Омар в Милано именно заради която веднага след излизането си от Къщата на Големия брат той хукна към Ботуша.

Негови близки разказват, че отношенията му с арабина лежели на истинска обич, тъй като приходите и на двамата били почти еднакви и никой не доял другия за кеш, пише ''Всеки ден''.