Еротичната танцьорка Гентиана Халити призна, че мъж я заплашил с пистолет на работното й място.

Баровец искал да плати на Гентиана да целуне подпийнал негов приятел. Танцьорката рязко отхвърлила предложението, а в резултат насочили пистолет към главата й. Нито охраната, нито управителят на заведението искали да се намесят в свадата.

Гентиана твърди, че е много първична в реакциите си - изсмяла се на мъжа, който я заплашил и го нарекла "смешник". Той оценил смелостта й и свалил оръжието. Танцьорката отчела, че човекът бил в нетрезво състояние. Днес с усмивка на уста заявява, че дори се сприятелила с нападателя си.

На вечер по 20 пъти я питат дали не предлага и "екстра" услуги - свикнала е с подмятанията, но не продава тялото си. Казва, че сред колежките й има такива момичета, но на нея й се струва отвратително. Въпреки това един от мъжете, които обичала истински срещнала точно в дискотеката. Било любов от пръв поглед, твърди Гентиана. Татуирала си е личните данни на тогавашния си възлюбен и се шегува, че който я вземе сега, ще трябва да приеме и характера й, и татуировката, посветена на бившия.



Момичето от албански произход танцува по дискотеки от няколко години. След завършването на гимназия се колебаела с какво да се захване. Приятелка й казала, че работи като еротична танцьорка и че парите са добри. Всичко започнало като на шега. Гентиана признава, че изобщо не се чувствала неудобно в началото. Излязла и се забавлявала.

Днес е позната в брашна и е печелила титли от няколко конкурса. Най-много се гордее с приза "Супер тяло на България". Държи много на тялото си. Щастлива е, че е доказала, че не е анорексична, както се твърдяло в жълтата преса. Към днешна дата е взела решение да се откаже от танците пред публика.

"Може да не се гордея с всичките си постъпки, но не съжалявам за нито една от тях", разкри Халити пред камерата на "Игри на съдбата", пише pik.bg.