Примата на поп фолка ще се окаже и прима в пластичните операции сред родните звезди, твърди HotArena.net.

Глория е рекордьорка в играта на скалпела не само по лицето й, но и по тялото. Тя бе една от първите известни дами у нас, престрашила се да си махне по едно ребро в името на тънката талия. Поредната пластика, на която певицата се е подложила, е не по-малко екстравагантна.

Горещата арена забеляза на последното участие на дивата промяна във формата на лицето й, за която констатираха и много от феновете й. Брадичката й видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти. Много холивудски звезди с малка брадичка също са се подлагали на подобна операция именно за да изглеждат по-изразителни. Поставят се импланти в брадичка, или т.нар. филъри, какъвто най-вероятно е случаят с Глория. Операцията е по-скоро рутинна и не отнема повече от една седмица за възстановяване, но е доста рядко търсена.



Цената на процедурата е около 3000 лева, в зависимост от качеството на имплантите и авторитета на клиниката. Клиент Номер 1 Глория наистина е клиент номер 1 на пластичната хирургия. Още от времето, когато си премахна ребрата, певицата се подложи на още куп процедури за заличаване на спомена от излишните 20 кг, с които се бореше години наред. Лифтинг, липосукции, отстраняване на увиснала кожа, премахване на стрии, целулит и т.н. са само част от жертвите в името на безупречната фигура. Отделно в светските среди твърдят, че има имапланти в скулите като на Николета.



За силикона в гърдите и устните е излишно да споменаваме. Ако се вярва на слуховете, Глория има и операция на носа, лифтинг на клепачите и брадичката, както и болезненото - удължаване на краката. ако се вярва на слуховете, защото самата Глория е категорична, че няма нито една операция по себе си, а е напълно натурална…