Маги Желязкова, която напусна VIP Brother в понеделник, беше категорична, че не желае да се вижда и да контактува с бившите си съквартиранти Денди и Киро Скалата, които бяха една от причините групата в Къщата да остане без храна в продължение на седмици.

"За втори път съм в Къщата на Big Brother и двата пъти се чувствам по един и същ начин. Определено на мен изолацията ми действа много в посока преосмисляне нещата до момента, защото там имаме много свободно време", сподели Маги пред bliasak.bg.

"Само че с една разлика – първия път попаднах в много хубава компания и съм се забавлявала много, а сега в един момент се чувствах ужасно потисната от това, което виждах от някои от Съквартирантите си, с които във външния свят не мога да имам контакт и комуникация с такива хора. Освен за Джийсън и Пенка, говоря и за Киро и Денди. Не бих контактувала, защото става дума за едно много високо его, което аз не толерирам в хората. Когато седнеш да говориш с някой и да водите някакъв нормален разговор би трябвало да се изслушвате", категорична е носителката на титлата "Мисис България".