Аштън Къчър и Мила Кунис още не са се оженили, а вече се карат за пари.

Звездата от "Черене лебед" категорично е отказала да подписва предбрачен договор. Къчър заявява, че при тези обстоятелства няма да се ожени за нея.

"Аштън иска да защити спечелените си пари, но Мила упорства. Тя е много обидена, защото е проявила доста търпение и е била на негова страна по време на "войната" му с Деми Мур", съобщи източник.

Сега Мила и Аштън са се запънали и не желаят за отстъпят. Спорът заплашва бъдещите им отношения. "Мила се почувства много облекчена, когато Аштън най-накрая се разбра с Деми, а той само няколко дни по-късно заявява, че ще се ожени за нея само, когато подпише предбрачен договор", добави източник, близък до двамата актьори.

Кунис е традиционалистка по отношение на брака и вярва, че предбрачното споразумение е лош знак. От друга страна и желанието на Къчър също е разбираемо. Той не желае да повтаря грешките си от предишния брак. Аштън не беше подписал подобен договор с Деми и по тази причина разводът им се забави с години.

В момента Аштън Къчър е един от най-скъпо платените телевизионни актьори. Само за последната година е спечелил 24 милиона долара.