Страшна постъпка втрещи България вчера и най-вече хилядите фенове на чаровния рапър Атанас Колев от формата X Factor.

Всички, които обичат Наско останаха като втрещени при вида на некролога, обикалящ виртуалното пространство с „вестта“ за 40 дни от „кончината“ му, съобщава kliuki.bg

Подобно ужасяващо деяние надмина всички граници на допустимото и не може да се приеме за хумор, пък било то и черен. То е толкова страшно, че би хрумнало само в главата на болен човек. Страницата на Наско в социалната мрежа гръмна от възмутени и гневни коментари, при това с право.

А днес излезе още по-ужасяващата новина – кой е авторът на това безумие! Оказа се, че гадният некролог е замислен и реализиран не от кой да е, а от личен приятел на Атанас Колев, който също като него е варненец. Запознати признават, че дори може да се каже, че двамата с Наско били близки, преди той да влезе в музикалния формат.

Седмица след това обаче въпросният авер се отдръпнал от него, като разказвал наляво и надясно, че славата се е отразила зле на Атанас. Той обявил Наско за надут и възвеличал се, а единственият начин да му „отвори очите“, бил да се изгаври с него.

Съученици и съотборници на Наско Колев обаче категорично опровергават твърдението, че славата го е главозамаяла. По думите им, „банана“ си е същият непринуден и весел симпатяга, както винаги.