search icon
search icon

Камелия: Нямам нищо ново, затова пропуснах концерта

Достатъчно съм била на концерти, където съм представяла миксове от съвсем нови песни

Както преди дни стана ясно, няколко от звездите на "Пайнер" не се появиха на концерта по случай 12-я рожден ден на телевизия "Планета" заради провинения към фирмата.

Камелия не е сред тях, макар че пропусна да се включи в грандиозното шоу в зала 1 на НДК. Всъщност тя имала покана, но просто нямала нищо ново, което да покаже на публиката. Затова решила да си спести изявата тази година.

"Достатъчно съм била на концерти, където съм представяла миксове от съвсем нови песни, които са комбинирани с нещо старо. Нямам нищо ново в момента, което да е в завършен вариант, за да го представя. А микс от мои стари парчета не ми се пее. Прецених, че в този момент е по-добре да не се появявам. За мен е важно, когато нямам какво да кажа и поднеса на публиката, по-добре изобщо да не се появявам. Не съм от хората или изпълнителите, които искат да се покажат на всяка цена и отиват да се бутат било на сцена или в телевизия", коментира Камелия пред bgdnes.Продуцентите й я поканили още преди месец, когато беше уточнена датата за концерта.

"Нямам драми с фирмата, няма недоразумения", поясни още блондинката.

Категорична е, че отсъствието й не е свързaнао с появата й по халат на предишното голямо събитие на компанията, когато тя реши да протестира срещу промените в категориите на годишните им награди.

Певицата обясни, че Митко Димитров не наказва изпълнителите си, когато изразяват лично мнение и тя никога не е имала такъв проблем.

"Винаги съм се изразявала свободно и съм си защитавала позиция, дори съм получавала поздравления от фирмата заради това. Правила съм го винаги за доброто на попфолка, защото смятам, че едно такова обезглавяване на наградите без певец и певица на годината наистина не е нужно на жанра. Дори е тъпо, ако мога така да се изразя. Нищо, че аз нямам продукция и не съм номинирана години наред. Да не изглежда, че защитавам себе си - говоря чисто принципно", коментира още тя.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари