Фондация „Развитие и интеграция” и Фонд „Социална закрила” ви канят на концерт спектакъла „Продължаваме заедно”, под патронажа на Столична община, посветен на 3 декември - Международен ден на хората с увреждания, който ще се проведе на 2 декември от 19 ч. в младежки театър „ Николай Бинев”.

Концертът ще предостави възможност за приемственост и развитие на сценичните изкуства между различните поколения хора с увреждания.

Мероприятието е оформено като концерт за голяма сцена, в който ще бъдат включени групи за песни и танци, както и театрални пърформанси. Със своята разнообразна програма събитието ще обогати  културния живот, както на участниците, така и на зрителите.

В концерта ще участват: Театър „Мим-Арт”, Група „Жестим”, Асоциация на родителите на деца с увреден слух, Неделно училище за деца със специфични нужди към храм „ Св. Кирил и Методий”; Гост изпълнители ще бъдат Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Етиен Леви, Мими Иванова, Галя Георгиева, Ивайло Захариев, Група „Спринт”, Балет „Веда Джуниър”, Виктория Димитрова и други.

С този концерт ще бъде отбелязан и петгодишния юбилей  на театър „Мим-Арт” и 17 години от основаването на група „Жестим”.