Тежка хипертонична криза е пратила любимия актьор и депутат проф. Стефан Данаилов в болница, тиражираха сайтове и жълти медии.

Той бил вдигнал кръвно над 200 и се наложило да го приемат по спешност.

Лъжа е, че Стефан Данаилов е в болница, много се смели с тази новина хората около него. Но той наистина от години има проблеми с кръвното и трябва повече да се пази. Напоследък повече се вслушва в лекарските съвети, за да се предпази от хипертонични кризи, споделиха близки на майор Деянов, пише 24chasa.bg. Но щом трябва да се яви на снимки или в залата на Народното събрание, никога не си позволява капризи или отсъствия.

Цяла България го видя, когато влезе в прочутата си роля в пиесата “Пигмалион” на сцената на Народния театър в неделя за да отдаде заслуженото на актрисата Йорданка Кузманова. Стефан  партнира, за да отбележи тя бляскаво юбилея си - 55 години на сцената, и то с ролята на г-жа Хигинс от пиесата на Бърнард Шоу на бенефиса си.

“Съветват го повече да лежи, да не се преуморява. Но понякога сутрин и вечер гълта хапчетата с шепи и пак е на линия”, критикуват го приятелите му, загрижени за него.

*Данаилов в пиесата “Пигмалион” на сцената на Народния театър

Сн: Булфото