Трагедия сполетя Гала. Злощастната случка беляза завинаги живота на тв водещата и я отказа да прави повече опити да има второ дете.

Звездата от „На кафе” е изгубила бебе преди година. След проваления опит да стане майка за втори път тя завинаги се отказала от идеята да дари с бебе любимия си Стефан.

По-паметливите помнят огромната промяна в Гала преди година, когато тя рязко напълня, отпусна коремче, а лицето й изглеждаше странно подпухнало.

„Бременна е!”, гръмна новината тогава. След няколко щастливи месеца на радостно очакване обаче фигурата на ТВ водещата се върна към предишната си форма и бебе така и не се появи.

Оказва се, че звездата е направила спонтанен аборт и то след като са изминали първите 12 седмици от бременността, които се смятат за най-рискови за бебето. Тя вече била спокойна, че всичко с плода е наред, когато станало ясно, че детето никога няма да се роди, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net. Ударът за Гала бил толкова голям, че тя завинаги се отказала от идеята да става майка за втори път.

Нейното най-голямо желание било да дари с бебе любимия си Стефан, който е доста по-млад от нея. Затова забременяла ин витро. След спонтанния аборт обаче решила завинаги да се откаже да насилва тялото си с нова бременност.

ТВ водещата вече е на 46 години и менoпаузата чука на вратата й, въпреки че това не личи от външния й вид. Дълго тя отказвала да приеме истината, но след аборта най-после осъзнала, че остарява и че на тази възраст е много трудно да роди здраво бебе.

Приятелят й Стефан я убедил, че няма нищо против да живее с нея и без собствени деца, но въпреки това тя била съсипана от мисълта, че ще я смени с по-млада жена, която може да ражда, или че заради нея младият й мъж ще остане завинаги без потомство.

Последният рожден ден на Гала минал в сълзи. Плакала не само тя, но и нейните приятелки, които била поканила на гости. Празникът се превърнал в истински помен на изгубеното бебе.