Актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев се оказа ревнив и обсебващ любовник.

Това стана ясно по време на гостуването на половинката му Таня в предаването „Преди обед“. Докато тя демонстрираше танцови умения с партньор, Сашко скочи и избута съперника. После грабна половинката си и я понесе на ръце като булка.

Сцената на ревност, естествено, беше на шега. Сериозно, обаче, Таня се оплака, че Сашо носи ревността в себе си и я показва, въпреки че тя не му давала поводи. Освен това той искал цялото й внимание да е насочено към него през цялото време, когато са заедно.

Двамата, чиято връзка вече е на 2 години, живеят заедно. Таня готви добре, но не смее да се сравнява с майката на Сашо – актрисата Катерина Евро. „Не мога да готвя като нея, тя е царица“, посочи Таня.

*Снимка: ОК

Кадиев пък е много доволен, че и двамата му родители харесали много Таня. Преди да почине, баща му я приел много добре, а майка му направо я взела за своя дъщеря.

Двамата обмислят сватба, но не бързат. Искат да подходят отговорно към официалното обвързване, защото не искат да последват съдбата на свои познати, разделили се едва след 1-2 години брак, пише blitz.bg.

Заглавна снимка: ОК