Тв водещата Радост Драганова е невероятно щастлива. Откакто се раздели с продуцента на „Биг Брадър“ Ники Николов всичко й върви като по вода, научи HotArena.net.

Водещата на „Модерно“ разказва, че през последните месеци се чувства толкова добре, колкото от години не е била. И се е посветила изцяло на работата и семейството си.

„Няма нищо, което да трови живота ми. Връщам се назад във времето и сравнявам други периоди, в които съм се чувствала така щастлива“, споделя тя. От раждането на дъщеря си обаче не може да се сети за време, когато да се е чувствала толкова спокойна.

Що се отнася до връзките й с мъжете Радост отказва да разкрие има ли мъж до себе си сега, но си личи, че е влюбена. Признава единствено, че след раздялата с Ники Николов е напълно щастлива.

В момента Радост живее много динамично и почти непрекъснато пътува. Тя обаче е изключително щастлива от този начин на живот и се радва на възможностите, които има.

За раздялата й с продуцента на „Биг Брадър“ се разбра неотдавна, когато той бе изловен в прегръдките на Кристина Несторова. Николов обаче поясни, че отдавна се е разделил с Радост и двамата нямат нищо общо.

Водещата на „Модерно“ отказва да коментира и причините, поради които са се разделили със съпруга й Явор Златанов. Двамата са разделени от години, но развод и досега нямат.

Дали в бъдеще отново би се доверила на мъж толкова, че да го допусне до дома и дъщеря си, Радост казва:

„Аз съм романтичен човек, който безкрайно вярва в брака. Повече от това няма да кажа“, усмихва се хитро тя, пише сп. Story.