Актрисата от "Sex, лъжи и TV" Евелин Костова не се притеснява да се натиска с новото си гадже на публични места...

Папараците на "България Днес" изловиха младата звезда от неуспешния сериал на Би Ти Ви "Къде е Маги?" награбила приятеля си на пейка в парка.

Студентката от НАТФИЗ е залюбила свой колега актьор и използва всеки свободен момент, за да му докаже колко много го желае. В момента Костова играе ролята на развратна и напориста репортерка в сериала на Любен Дилов по ТВ7. Екранната й героиня си пада по футболисти, но в живота Евелин хич не се трогва от мачовците на терена. С гаджето й обикалят планини, спят по палатки и често пият бира в градинката пред Народния театър.

*Триото се забавлява с бири от обяд

Младата Костова обаче не може да се нарадва на любовта си насаме. Нейната най-добра приятелка - щерката на Фатик Александра Тюркмен, не се отделя от двойката, пише ''България Днес''.

*Докато Евелин се натиска с гаджето, Александра говори по телефона

Откакто се раздели с Явор Бахаров, г-ца Тюркмен направо се е залепила за Евелин. Тя пък присърце е приела ролята на Купидон и търси нов кавалер на приятелката си.

*Тюркмен е като залепена за влюбените

Докато влюбената Евелин и гаджето й страстно се натискаха на пейка в парка, Александра нервно цъкаше есемеси на скъпия си телефон.

*Наследничката на клана Фатик се разхожда с бутилка

Снимки: Светослав Кошутански