Соня Немска се похвали с най-мащабния си видеоклип в музикалната си кариера.

Той е към песента й "Кой сега е номер 1" и в него се включиха над 100 души. Специално участие взима мажоретен състав към СОУ "Нешо Бончев", в който танцува и дъщерята на певицата - Рая. Ще видим още двойка народни танцьори, циркови артисти, футболен клуб "Оборище" и много пироефекти.

Това е вторият проект на изпълнителката с хитмейкъра Оцко и поетесата Мариета Ангелова. Те са авттори също и на хита "Правена съм за ръцете ти".

Новото предложение на блондинката има доста модермо звучене и характерни фолклорни мотиви, пишат от Blife.bg

"Това е песен за победителите във всички сфери на живота. Песен, с която хората да се поздравяват след успехите си", разкри Соня Немска в тв интервю.

Клипът е сниман в родния й град Панагюрище, а режисьор на лентата е Людмил Иларионов-Люси. Локацията, която избрал той, е площад "20-ти април" в града.

"Снимачният ден мина страхотно! Благодарности на всички, които се включиха във видеото и които помогнаха за заснемането му! С целия екип на песента и видеоклипа се надяваме, че много ще ви хареса резултатът! Очаквайте много приятни изненади...!", написа Соня в социалната мрежа Facebook.