"Ние имаме сърца, не сме идиоти. Оставете ме на мира, бе. Ей такъв да ми беше гъзът, щяхте да го изядете. Ще ви съдя до дупка, ако някой от нашите пукне. Свекърва ми плаче, баща ми плаче. Оставете ме на мира, има и други  изпълнители, не съм само аз."

Така Петя Буюклиева посрещна купищата критики в Музикална академия.

А преди дни зашлеви шамар на мъжа си заради настъпателната истерия, която ранното й оставане в кръга на елиминациите отключи.

До семейната разпра се стигна, след като в гримьорната Тони я посъветва да спре да плаче, защото всички, които гледат шоуто по телевизора, се притесняват за емоционалното й състояние.

Като друг скандалджия в музикалното риалити се прояви Дичо.

Той се скара със своя ментор Мариана Попова. Тя влезе при участниците в шоуто и се опита да убеди Дичо да не подкрепя татуирания бунтар Любен.

"Не може да пее. Не го подкрепяй. Много е гаден, ще мине през теб като валяк", посъветва го Мариана. "Ти не ми казвай какво да правя, какво знаеш ти. Гледай си живота, не се бъркай в моя. Даже ми е тъпо да си говоря с теб, не си запозната. Ти си много проста жена. Теб те вълнуват некви глупости, защото си невежа", изригна Дичо.

Мариана все пак отсече: "Какъв е тоя Любчо, не се излагай! Яд ме е, че подкрепяш някакъв, който не е талантлив".