Поп – фолк певицата Ивена се похвали, че е получила уникален подарък от Лас Вегас – отровен скорпион поставен в захарна близалка.

Животното било донесено от нейни близки и когато го видяла за първи път се уплашила толкова здраво, че изпуснала пакета на земята.

„Изпаднах в истински шок, когато отворих кутията, за да си видя подаръка. Разкрещях се от ужас, помислих си, че е жив. Не знаех много за тези същества – единствено, че са силно отровни и убиват.

Наложи се да си поема глътка въздух, преди да осъзная, че той всъщност е препариран. После ми стана много мило и драго, дори се почувствах горда – че кой друг има такова нещо в хладилника си?”, разказва певицата.

Скорпионът се оказал полезен и по друг параграф, защото благодарение на него разширила неимоверно много познанията си по биология. Животинчето възбудило интересът ѝ към екзотичните членестоноги, поради което доста здраво се поровила докато научи всичко за тях, пишат от skandalno.net

„Сега ми е смешно не само защото се уплаших от препарирания скорпион, но и защото този вид съвсем не са толкова страшни. Ако те ужили и си вкара токсините в тялото, засегнатото място се парализира за известно време. След това обаче минава самичко и дори не е нужно да ходиш на лекар”, споделя Ивена събраните познания.