Покрай шумния купон за рождения ден на Магда се заговори, че тя отново се е събрала с бившия си любим Красьо Черния.

Според запознати те били изключително интимни на празника, само че блондинката отрече. Призна, че го поканила, защото поддържат приятелски отношения, но вече няма нищо повече.

"Не сме заедно като двойка, но сме в прекрасни отношения. Почти седем години бяхме заедно. Всички казват, че сме били хубава двойка, даже мои приятелки продължават да ми опяват, че трябва да се съберем", сподели певицата в предаването на HotNews.bg "Неудобно".

Красьо дори я представял на свои познати като "жената на неговия живот".

"Такъв е животът - срещи-раздели. Два пъти сме се разделяли. При нас имаше много неща, които разклатиха отношенията ни. Не ми се говори за минали неща. Не мога да кажа той дали ме приема само приятелски, но има уважение към мен", допълни още тя.

И макар че Магда вече мисли за деца и семейство, в момента няма нов човек до себе си.

След навършването на 30 изпълнителката казва, че е започнала да гледа по-философски на нещата. Също така се научила да се пази, защото развила чувството си за самосъхранение.

"Сега подготвям две нови песни, едната е дует с македонеца Игор. Ще гледаме до месец и половина-два да сме финализирали проекта, тъй като искаме да представим песента на рождения ден на телевизия "Планета". Другата песен още не съм решила дали ще я пусна паралелно с дуетната. Тя е в умерено темпо с много стойностен и хубав текст на Мариета Ангелова", издава Магда за бъдещите си творчески планове.