Актрисата Йоана Буковска се подстрига късо, защото вече е спряла да кърми едногодишните близнаци Любо и Вера и отново иска да работи.

В тв интервю звездата от „Дунав мост“ изложи своята версия за момчешката си визия:

“Бях си обещала, ако забременея, да правя всичко с косата си. А и тя след раждането е изтощена заради дългото къдрене. Пък и децата ме ползват за дръжки. Другото е, че израства съвсем нов слой коса и затова реших в началото на лятото да се подстрижа."

Буковска е готова не само да се върне в театъра, но и отново мечтае да застане на снимачната площадка. Тя сменила фасона, защото е убедена, че в момента режисьорите у нас търсят жени, които са с много къси коси.

Буковска е благодарна на бавачката Веси, която учи децата й на най-добрите неща в живота. Именно тя завела хлапетата в църква на един от големите християнски празници. Малчуганите притихват, ако родителите им пуснат някоя от златните български песни. Любо и Вера получили преди два месеца и своето кръщение като пътешественици ­- от София отишли в Габрово да посетят прабаба си. За първи път това лято разучили и морето на плажа край Резово, пише ''Монитор''.