Скандалният рапър 100 Кила вече реши, че напълно си губи времето във вечни интервюта по телевизията, за да  запълва на времето на водещите в различни предавания.

Той отсече, че ако някой иска интервю от него, да бъде така добър да си плаща. А не да го използва, за да си прави предаването.

"На мен просто ми писна да ме влачат като маймуна от една телевизия в друга и да ми задават едни и същи въпроси. След като съм толкова интересен, значи интрвюто ми струва пари".

И за да не излезе, че е алчен и нахален, Килата обясни, че всички тези пари, колкото и да са те, ще ги дава в детски домове. Даже първата сума ще я даде в дома за сираци във Велико Търново.

"В момента на практика се получава така -  обажда се някой водещ на мен, на колеги, на всички певци и го моли да му гостува. Водещият няма с какво да си напълни екранното време, освен с нас. От своя страна ние си загубваме деня, за да висим в телевизията и да се правим на умни в ефир. Лично аз прекратявам тази практика. Който ме желае и не може да си запълни времето, нека бъде така добър да плати за моето изгубено време".

Всичко това рапърът каза в предаването “Апартаменът” на Марта Вачкова.  

Тя с пресилена бодрост му отговори, че е съгласна и даже ще отиде с него във Велико Търново да дарят хонорара заедно.