„Пълно е с комплекси и срам от нейна страна! Тачо беше всеки ден у нас!", изригнала Зорница Линдарева пред свои близки приятели по повод на интервюто на Жени Калканджиева пред „ШОУ", в което тя казва, че Тачо е живял при нея най-много една седмица.

Приближените на моделката довериха, че тя и Стафан Манов всъщност се стараят да не назовават истината за връзката заради избухливия характер на Жени.

„Истината е, че Зори и Тачо мълчат, че са заедно и се съобразяват заради нея, защото тя е наранената. Не искат да мачкат самочувствието й", коментираха близки на Линдарева пред наш репортер. По думите им двамата с Тачо са заедно от 2-3 месеца и всяка нощ са делели едно легло.

„Вечерта преди да замине за Испания дори - в 3 часа сутринта в четвъртък, той беше при Зори", категорични са приятелите на Линдарева пред "Блиц". „Та той всяка нощ спеше при мен!", била реакцията на моделката в отговор на интервюто на Калканджиева.

Близките на Зорница разкриват, че тя и Тачо нарочно мълчали през цялото време и не обявявали връзката си, за да не разстройват Жени.

„В случая тя е тази , която е наранената, отчаяната", снизходително обяснила пред приближените си Линдарева. Тя споделила, че не желаела да накърни достойнството на съперницата си, а освен това се опасявала, че Жени може да започне да прави проблеми на Тачо по отношение на детето. „Ако съм искала, съм можела да публикувам поне 10 компроматни снимки с мен и Тачо! Но не го правя, защото знам, че никоя жена не заслужава такова отношение!", изригнала пред приятелките си Зорница.

Тя признала, че не иска да дразни съперницата си, но подозирала, че Жени ще направи всичко възможно „да й направи мръсно и да я компрометира".

„Тя има безкрайно много проблеми. Иска да изкара нещата така, че едва ли не това между нас с Тачо е нещо повърхностно - спали сме два-три пъти, защото примерно съм имала хубави цици", ядосвала се Линдарева пред близките си. Те довериха, че Жени е казала истината, за това, че бивш любовник на Зорница й е казал за връзката на моделката със съпруга й. „Разбирам я, защото и аз самата бях отхвърлена и знам как е... Имах женено гадже, което първо ме остави, а после обаче - от злоба и агресия, се обади на Евгения и каза за Тачо и мен", признала Зорница.