Азис е на почивка в комплекса за тузари на Евелин Банев - Брендо в българското Сен Тропе - Лозенец и макар наскоро да се раздели с гаджето си Велизар, нов здравеняк е неотлъчно до него.

Двамата били неразделни, разказват очевидци, които подозират, че мистериозният Аполон е новият мъж на Азис.

Двамата се настанили в луксозния хотел, предпочитан предимно от милионери в началото на миналата седмица. Те пристигнали в компанията на още трима души и наели два етажа на една от къщите в комплекса.

С кредитна карта фолк певецът оправил сметката на рецепцията още при пристигането. За цяла седмица наемът му струвал почти 3000 лева, пише "Уикенд", цитира lifestyle.bg.

Под зоркия поглед на якия си приятел Азис плувал по няколко пъти на ден в басейна, за да оформи бедрените си мускули и прасци. Настоял пред домакините си през деня менюто му да включва само морски деликатеси, предимно миди, крабове и скариди.

Здравият мъжага и Васко събудили подозрение сред останалите посетители на комплекса, понеже денонощно не се отделяли един от друг. Когато това все пак се случело, татиураният момък не се отдалечавал на повече от 2-3 метра.

Подозренията им, че мъжагата, приличащ на животно заради огромната си мускулатура е новият интимен приятел на певеца, обаче не се оказаха верни. Оказа се, че това е личният бодигард и охранител на мегазвездата. Той работи при него от няколко месеца.