Бившата интимна и дуетна партньорка на рапъра Кристо – Сантра призна, че вече не изпитва никакво влечение към мъжете и се е отдала на ласки с представителки на своя пол.

Нещо повече – певицата заяви, че окончателно се отказва от мъжко присъствие в живота си и е лудо влюбена в своята нова любовница.

„Нищо ново не се случва около мен, като изключим, че вече си лягам само с жени. Предполагам, че подсъзнателно се чувствам обидена от мъжете и тялото ми напълно отказва да ги приеме. Страстта ми сега е неудържима, просто не мога да го споделя”, загадъчно разкри самата Сантра след последното си ар енд би участие.

Нейни приятели обаче допълниха, че Сантра не си ляга с жени, а само с една, пишат от skandalno.net

В нея била силно влюбена, а страстта им се разгоряла супер мощно едва преди няколко седмици. Веднага след концерта изпълнителката се усамотила и започнала да пише дълги смс-и, последвани от още по – дълги разговори по телефона.

„Хлътнала съм до ушите, влюбена като невръстна ученичка. Любовта ми е повече от перфектна, всичко е наред. Само не мога да проумея, как и защо изгубих толкова години да се задявам с момчетата”, споделила пред феновете Сантра.