Фолкпевецът Азис пръв е научил пикантната клюка, че футболистът Валери Божинов кръшка на жена си Николета Лозанова.

Кралят на фолка подочул, че приятелката му Николета може да се окаже рогоноска.

Още преди два месеца приятелки на фолкпевицата Андреа започнали да разпространяват сред приятелите си пикантната информация, че брюнетката Моника гушка Валери.

Новината достигнала до няколко чалга певици, манекенки и Азис. Изпълнителят на "Сен Тропе" се почувствал длъжен да каже на дружката си, че нещо се случва зад гърба й. За изневерите на мъжлето й Николета научила не само от Азис.

Преди седмица плеймейтката се появила на рождения ден на бизнесмена Петко Димитров в столичен бар. Въпреки че по същото време Валери е в София, той не я придружава на събитието.

На пищното парти почти всички присъстващи шушукат зад гърба на Николета, че май вече не е г-жа Божинова. Хубавицата не издържа на клюките и напуска събитието по-рано, пишат от bgdnes.bg

Оттогава плеймейтката мълчи по въпроса какво се случва с брака й.

Фаталната Моника, за която се твърди, че е новата любовница на Валери Божинов, също отказва да отговори ясно на въпроса има ли връзка с Валери. Тя предпочита само да дразни с недомлъвки съперницата си.

Макар и да не назовава конкретно името на Николета Лозанова, Моника я нарече "една бивша госпожа, вече госпожица".

Слухът за намесата на Моника в живота на Валери Божинов тръгна от друг неин постинг. Мъжемелачката публикува пясъчна снимка с изографисани в сърце букви "М" и "В".

Асоциацията от първите букви на малките имена Моника и Валери се засили от самия футболист. Той хареса постинга през мобилния си телефон, написа многозначителното "Валериеваааа" и получи бърз отговор от нея, изразяващ се в три сърца.

Последва скандал, който принуди самия Божинов да прави официално изявление, в което да обяснява, че продължава да бъде с Николета Лозанова и няма намерение да се разделя с нея.

Близки до футболиста обаче напомнят, че точно две седмици преди да се раздели с предната си половинка Алисия, Валери отричаше семейната драма.
Самата Моника е най-добра приятелка на фолкпевицата Андреа.

Блондинката бе първа приятелка със съпругата на Валери - Николета, а към момента двете не се понасят. В скандала се намеси и половинката на Кубрат Пулев. Тя също не споменава директно името на Николета Лозанова, но казва за нея - "има хора, които трудно преживяват превъзходството на опонента си".