search icon
search icon

Илиана Раева спасява щерка си от анорексия (снимка)

Младата дама наскоро предизвика истински ужас у майка си, като демонстрира стърчащите си като на концлагерист ребра

Илиана Раева е в шок. Дъщеря й Славея е на прага на анорексията.

Младата дама наскоро предизвика истински ужас у майка си, като демонстрира стърчащите си като на концлагерист ребра. „Останала е само кожа и кости! Какво ще правим с нея?", завайкала се треньорката по художествена гимнастика, пише ''Всеки ден''.

От години дъщерята на Илиана и Наско Сираков - Славея, се изявява като модел в Испания. Тя винаги е палела мъжките фантазии със съблазнителните си женски извивки. Напоследък обаче е толкова изпосталяла, че е трудно да я познаеш. Говори се, че се подложила на зверски диети, защото преценила, че ако е по-слаба, кариерата й ще разцъфти.

Резултатите са, меко казано, пагубни за нейната фигура. Костите на Славея вече са започнали заплашително да стърчат през кожата, а краката й са заприличали на две пръчки. Страшното е, че колкото повече отслабвала младата жена, толкова повече се харесвала и надъхвала да продължава с диетите. Не давала и дума да се обели, че трябва да се храни повече. Когато пък й казвали, че вече е прекалено слаба, се дразнела и вдигала скандали, опитвайки се да докаже, че всъщност трябва да отслабне още малко.

Добрата новина е, че състоянието на Славея все още не е безнадеждно. Има шанс да се спаси от анорексията, стига да започне да се лекува.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари