Фолк певицата Кали се оплака, че е принудена сама да се грижи за двамата си сина. Бащите на Георги и Марк не плащат издръжка за децата си.

Кали призна, че не получава средства от никого и сама се справя с нуждите на семейството си без да моли за пари татковците на двете си момчета.

Все пак изпълнителката е благодарна на сегашния си приятел Влади, който е безрезервно до нея и я подкрепя изцяло. След като бащата на Марк – Антон Краус си поискал обратно джипа от Кали, младежът й е купил автомобил, с който да вози децата си.

Въпреки неприятните моменти с Антон Краус, с бащата на сина си Георги – Иван, Кали е в чудесни отношения.

„Винаги, когато имам нужда, той е насреща. Помага ми безвъзвратно. На него гледам повече като на приятел, отколкото като на мъж.”, споделя тя.

Що се отнася до финансовата издръжка на децата, Кали казва: „Не подстрекавам никого от татковците да издържа децата. Ако не желаят, това си е техен проблем. Не правя деца, за да получавам пари и наследство. Аз раждам деца, защото искам деца.”

Скоро мечтата на Кали за още едно бебе ще се сбъдне. Певицата от млада е мечтаела да има голямо семейство и с трите си деца се надява да постигне това, пише „Всеки ден”, пише hotarena.net.