Приятелката на без време отишлия си от този свят Денис Теофиков, Алекса, все още страда за него, но въпреки тъгата, успява да отдели достатъчно време за професията си. Тя е гримьор и определено заработва добре, или така изглежда от цените, които е обявила в мрежата. Припомняме ви, че Алекса беше тръгнала по пътя на музиката след смъртта на Денис. Дори преди седмици беше обявила, че ще пусне първата си песен, но клипът така и не видя бял свят, пише Woman.bg.

Въпреки че имаше обявена дата за премиерата и тийзър. Каква е причината Алекса да се откаже от проекта и дали няма да го сподели изненадващо - не е известно. Вероятно красавицата е достатъчно заета покрай гримирането, а в края на миналата година, тя обяви и промоционална цена за услугите си. В края на октомври тя пусна оферта за грим и поставяне на изкуствени мигли на цена от 110 лв.

Намалението е било по случай наближаващите коледни и новогодишни празници. Очевидно цената на грима е много по-висока през останалото време и предвид инфлацията и поскъпването на всякакви услуги, клиентите на Алекса вече броят много повече банкноти, за да бъдат разкрасени от нея.