Ева Веселинова е на финалната права с приключването на ремонта на новия си дом. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата „господарка на ефира” е успяла да обзаведе апартамента, който се намира в престижен и актуален столичен квартал. Усмихнатата блондинка се похвали с няколко видеа, които показаха как изглежда жилището. Голямото семейство планира да се нанесе в новия дом за Великден, писа „Уикенд“.

Ремонтът продължи повече от половин година, като семейството доста се е охарчило покрай майсторите и мебелите. Домът най-вероятно е закупен на кредит, срещу ипотека, но не е ясно дали на името на Ева и половинката й, или е собственост само на мъжа й. Чаровницата не спира да споделя с последователите ежедневието си, както и всички подробности около децата си. За разлика от много популярни майки, Веселинова ежедневно готви пюрета и манджи на децата си, като залага предимно на продукти от градината на баба си или от био магазините. Бившата тв звезда е отдадена изцяло на малчуганите, като съчетава майчинството с реклами в инстаграм, предимно на бебешки продукти, аксесоари и козметика. Най-омразната бивша колежка на Гала не се е занемарила, но пък и не посещава козметичните студия през ден, като други известни майки. Ева си гледа сама малките Борис и Стефани, които скоро ще навършат годинка.

Бившата панелистка от „На кафе“ се е доверила на фирма, която да почисти след майсторите, стана ясно от видеата й. В бъдещия дом на семейството остават само аксесоарите, декорациите и допълващи мебели, които Веселинова планува да закупи идните дни. Мебелите в кухнята са перлено бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, комбинация, която преобладава в дома на семейството на репортерката, която не поддържа връзка с никой бившите си колеги от „На кафе“.

Ева и любимият й не са пестили пари за обзавеждането, но и не са изпадали в разхищения. Близки до двойката споделят, че и двамата не са сноби и не биха дали 3-4 бона за полилей или пък 10 000 лева за дизайнерска кухня. Заложили са на модерното, практичното от среден ценови клас. Холът, кухнята и трапезарията са заедно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е далеч по-малко и доста тясно за двете им деца, които сега прохождат и имат нужда от пространство.

Веселинова официално е безработна от година и половина. Блондинката доби популярност като репортер в шоуто „Господари на ефира”, а след това – като панелист в „На кафе” при Гала, където отпадна през пролетта на 2020-а, а малко по-късно забременя и се отказа да су търси работа. В момента красавицата разчита предимно на приходите на таткото на бебетата, чиято самоличност упорито крие, но и тя си докарва стабилни доходи като инфлуенсър. Русокоската признава, че иска да се върне на екран, но след около година, когато смята да изпрати децата си на ясла.