Антония, жената на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се коментираше като вероятна причина за раздялата им още през февруари, когато и се разчу за нея. Едва ли обаче някой предполага, че актуалният й любим не е колега на бащата на дъщеря й от актьорските среди. Не е и герой от телевизията, където Дарин също се изявява. Колкото и невероятно да звучи, мъжът до Антония е соченият за наркобос Кирил Киров-Руския.

Това е актуалният слух в светските среди. Говори се още, че самият Дарин подозирал за появата на друг в живота на съпругата му, но нямал представа за кого става дума. Актьорът все още обичал Антония и се надявал да преодолеят проблемите в брака си. Може би затова актьорът, който от две години е панелист в предаването „На кафе” по Нова тв, отказва да коментира раздялата с жена си.

Напротив, говори за любовта си към нея. Направи го и през февруари, при старта на шоуто „Като две капки вода”, в което е сред участниците. Във визитката си Дарин бе представен като актьор с над 50 роли в театъра и киното, но се подчерта, че за най-важна смята ролята си на съпруг и баща. „Жена ми!”, отговори той на въпроса коя е най-голямата му любов. Тогава, през февруари, актьорът и жена му вече живеели разделени от няколко месеца.

Антония срещнала Кирчо Руския в началото на лятото, миналата година, коментира се в светските среди. Не е ясно къде, предполага се, че са се запознали в някое луксозно столично заведение. Връзката им се развила доста бързо, защото след като се изнесла от апартамента на Дарин, Антония почти живеела на семейни начала с новия си любим. Красавицата прекарвала доста време в дома му, който бил в един от баровските квартали в покрайнините на столицата.

Иначе Антония държала квартира близо до апартамента на Дарин, в който доскоро живеели с дъщеря им Дария. Тъкмо заради нея, Антония вероятно е наела квартирата. Това улеснявало споделянето с актьора грижите за дъщеря им. Момиченцето прекарвало време и с татко си, и с майка си. В това отношение драми нямало.

Затова пък едва ли може да се очаква хепиенд в отношенията на Дарин и Антония. Въпреки това надежда има или поне актьорът сигурно я вижда във факта, че с жена му все още нямат развод. Каква е причината да не са се разделили официално, засега не е ясно. Учудващо е и, че до Дарин все още не е достигнал слухът кой е тайнственият нов мъж в живота на съпругата му.

Кирчо Руския е попадал не само в криминалните хроники, а и в светските. Той има дъщеря от бившата попфолк певица Джорджия. Преди години се разчу, че й изневерил с колежката й Емануела, която продължава да захранва с хитове попфолк класациите. Дали, заради това, или причината е друга, но не след дълго се заговори, че Кирчо Руския и Джорджия са се разделили. Той е бил подсъдим в България по т.нар. дело „Бандата на чуковете” за разпространение на дрога заедно с още 15 души.