Мария е на поредната луксозна почивка след Монако и италианските Алпи. Бившата певица отпраши за Дубай и отседна в петзвезден хотел на брега на Персийския залив. Нощувката там започва от 1000 лева лева за нощ, но другата седмица ще стигне до 1500лв, провери Hotnews.bg. Всички стаи и суити са много просторни и разполагат с френски прозорци. Някои стаи са с изглед към морето и най-голямото виенско колело в света, а от други се открива гледка към блестящите небостъргачи и хоризонта на Дубай.

Стаите са оборудвани с поне един 48-инчов телевизор с плосък екран и кът за сядане. Просторните бани включват отделен душ тип тропически дъжд, вана и луксозни тоалетни принадлежности Chopard.

Въпреки че в хотела има доста заведения, Мария и миро излязоха на вечеря в ресторант на марината в Дубай, където като типични почитатели на бургерите наблегнаха на сандвичите и пържените картофки. Семейството ще се отдаде на купон и шопинг в арабското емирство.

Пенсионираната фолк дива е много доволна, че се изцоца още няколко хилядарки от мъжа си, който е щедър и все още има пари за харчене. От кадрите се вижда, че Мария се е барнала цялата в екип на Фенди, струващ няколко хиляди в евро.