Спряганата за нова половинка на Емрах Стораро - Мария Славчева проговори пред HotNews след скандалите между фолк певеца и бившата му изгора Теди Александрова.

"Ревността на Теди Александрова е болест! Няма да навлизам в подробности за държанието й, няма никаква истина в това, което твърди", заяви Мария, чието име беше замесено и в сайт за компаньонки, за което твърди, че е пълна измислица и няма нищо общо с най-древната професия. "Нямам никаква представа за този сайт, в който лъснах. Всеки може да си изтегли снимки на някого и да ги качи навсякъде. А колкото до Емрах Стораро, той едва навлиза в живота и тепърва ще има много жени. Не знам как някои жени на средна възраст могат да си правят илюзия за сериозна връска с момче на 19", отсече Славчева по адрес на Александрова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emrah (@emrastr)

Същевременно се появи информация, че по-малкия син на Тони Стораро е част от организирана престъпна група за трафик на хора. В момента течяло разследване около бардак в Германия, от който младия изпълнител взимал процент, твърди show.bg. Схемата е добре прикрита, според изданието. Емрах често е канен на участия във въпросния клуб в Берлин – Black Rose, откъдето си получава процента, под формата на хонорари.