search icon
search icon

Натали Трифонова с горещо признание за човека до себе си

Любовта е най-големият мотиватор

Усмихната и чаровна Натали Трифонова признава, че понякога и тя има тъжни моменти. Но също така е убедена, че "една жена привлича, впечатлява и възхищава най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам любов в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!".

Красавицата премина успешно от прогнозата за времето в дълбоките води на напрегнатия ден на тв водеща. С новите си ангажименти Натали се справя доста професионално, но признава, че разчита на добър екип, който стои зад гърба й. Споделя, че времето в живота й е променливо. "Има и слънчеви, има и дъждовни дни." Тя обаче явно предпочита слънчевите, защото си мечтае за красива Италия.

"Вече си представям малката калдъръмена уличка, безброй цикламени цветя по прозорците на къщите, а отвън масичка, бутилка вино… и 2 чаши.", казва Натали в интервю за "Грация". На въпроса дали има човек до себе си и какво й дава той, Натали отговаря кратко и простичко: "любов". А по снимките, които качва в Инстаграм, се вижда, че наистина е щастлива, пише Woman.bg

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари