Войната между Емрах Стораро и Теди Александрова минава всякакво приличие, а във взаимните им обвинения са намесени побои, черни магии, наркотици и ходжи. Двамата се обстрелват с ужасяващи кадри и невъздържани епитети, като Емрах нарича бившата си“ мърша“ , а тя му го връща с „наркоман“. След като упорито криха връзката си и никога публично не проговориха за нея, сега двамата не пестят сили и думи, за да се очернят един друг.

Емрах се присмя на изпълнителката, че е бедна, след като за 10 години кариера няма дори кола, да не говорим за друг имот. Той я обяви за мърша, на която не желае да прави реклама, но потвърди, че баща му е заклал пет агнета от радост, след като зарязал Теди.

Александрова обаче твърди, че става дума за специален ритуал, организиран от Стораро-старши, който да сложи край на любовта им. Тя отива по-далеч и разказва, че Емрах е счупил носа й след побой заради абстиненция. "Тоя същият палячо, дете на конци, изкувай си там знаеш кое... Първо, че е важно, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и имотите ми, колко ги имам и нямам. Материален гъз, поне да беше жена, че да те разбера", пише гневна Александрова.

"На всички въпроси "Защо ме е ударил" - защото беше получил абстиненция. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си", твърди още тя.