След като победи в „Като две капки вода“ пред погледа на DARA, Анелия разказа доста подробно за мъжа до себе си в интервю за Нова телевизия. Певицата, която крие упорито личния си живот, не за първи директно обявява, че е влюбена. Още през март тя разкри, че човекът до нея не е някой познат в светските среди, както и че не смята да се омъжва за него. „На такъв етап от живота си съм, че едва ли ще предприема крачка да сключа брак. Нямам никакво желание за сватба.

Вече съм била булка. В момента за мен е важно да имам партньор, на когото мога да разчитам. С когото да споделям и да прекарваме времето си заедно”. От вчерашните й откровения става ясно, че двамата живеят заедно и по молба на Анелия започват задължително сутрините си един до друг, като обсъждат плановете си за деня. „Много държа на това време, дори то да бъде само половин час. Понякога се караме, защото той е много зает, но е важно за мен“, разкри в интервюто Анелия, която винаги била готова за романтични изненади към мистериозната си половинка.

При победата си в Капките тя изпълни хита от миналата година „Thunder“, което донесе й и първата победа в шоуто. „Много съм развълнувана. Този костюм ти стои по-добре, отколкото на мен. Това е най-добрата моя имитация в предаването“, обърна се към Анелия DARA, която бе част от осмия сезон на „Като две капки вода“.