Истинска война се разгоря във фолка заради Виктор Стоянов, който трупа огромна популярност като Ергенът в едноименното предаване. Заради огромния зрителски интерес към шоуто още в началото му Андреа се върна в миналото и обяви, че през 2017г., когато един от хитовете й е "Витамин", е снимала с Виктор. Клипът на парчето има над 6 милиона гледания в YouTube. Отговорът на Галена не закъсня и тя също се показа до Виктор, също на стара снимка.

Тя използва един от фенпрофилите си в инстаграм, за да напомни за познанството им. Клипът с участието на Ергена е „Стара каравана“ от 2015г. Голяма част от поп и фолк певиците са го ползвали като модел за клиповете си. Най-шокиращо е участието му в клип на Тита, която също вече може да бъде причислена към фолка, където е полугол.

Става въпрос за тоталния хит на Тита "Фотошоп", който е сниман преди три години. В някои от кадрите участва самият Стоянов, който без свян се показва по бельо пред камерите. На един от кадрите (46-та секунда) се подава и нещо повече под белия бански.