Алекса, приятелката на Денис Теофиков, изненадващо стана певица, при това се присъедини към попфолк гиганта „Пайнер”. Тъмнокосата дама отнесе много негативи, включително обвинения, след трагичната нощ на 20 октомври, в която 21-годишният изпълнител загина, след падане от седмия етаж на сграда в столичен комплекс. Язвителните коментари, продължили със седмици, явно не са сломили Алекса, защото тя стремглаво се е запътила към славата. И покрай това почитатели на Денис настръхнаха, защото дебютната й песен ще е посветена на него.

Премиерата на „Обичам те” бе на 31 март. Десетки се заричат да гласуват с емотикона палец надолу веднага след като парчето бъде качено в „Ю Тюб”. В най-голямата фейсбук група за Денис Теофиков бе обявено, че песента на Алекса няма да бъде качвана при тях. Всъщност възмущение се лее навсякъде в социалните мрежи, след като се разбра за амбициите на Алекса. Причината е убеждението, че девойката иска да привлече внимание и да е известна, използвайки името на Денис. Затова дори излиянията й за любовта, която имали и как той я подкрепял и насърчавал да се занимава с музика, не успяха да трогнат никого. „Денис Теофиков бе за мен целия ми свят! Влюбих се в него още преди цяла България да се влюби в него, а преди месеци изгубих всичко... Именно той бе човека, който видя в мен талант. От момента, в който чу моя глас, той искаше да се занимавам с музика. Той е моето вдъхновение. Денис е човекът, който първи повярва в мен и затова ще се боря, за да се гордее с мен, защото знам, че това би искал…”, обяснява Алекса, която била неразделна с Денис в последните 4 години.

Алекса бе с певеца и в трагичната нощ. Това стана ясно от клип в интернет. Видеото е заснето минути след смъртта на Денис. В клипа Алекса се показва от партерен апартамент в блока, от който певецът падна, и видимо разстроена обяснява, че не знае какво се е случило, защото била долу. Въпросното видео предизвика възмущение, тъй като в него бе показано и тялото на Денис. Обясненията на Алекса пък повдигнаха доста въпроси. В продължение на седмици феновете на Денис я нападаха в интернет, държаха тя да разкаже какво се е случило във въпросната нощ и изразяваха даже съмнения в мъката й. Те продължиха и седмици по-късно, защото Алекса непрекъснато споделяше снимки с Денис в социалната мрежа, обяснявайки колко много го обича и как любовта им е завинаги.

източник:"Уикенд"


Почитателите на Денис бяха потресени и когато Алекса пусна свои снимки, за които позира гола. Нищо от прелестите й не се вижда – прикрила ги е с ръце и коси. И все пак феновете бяха възмутени. Още повече, че се е отбелязала от хотел в Истанбул, в който явно бе отседнала при луксозната си почивка през декември.