Бившата моделка и настояща фолк певица Палома Митева се е омъжила без много шум в Дубай. Това стана ясно от профила й в социалната мрежа, където показа снимки придружени с новината.

Новоизлюпената фолк фурия, която е протеже на Анелия, с която записаха дует по-рано каза заветното "Да" на половинката си, която обаче пази в пълна дискретност. На снимка в Инстаграм се вижда, че Палома вече носи халка на безименния си пръст. Бижуто се откроява и с цената си, която според запознати е поне петцифрена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma (@palomaamitevaa)

След като показа пръстена, певицата изненада последователите си със снимка, на която позира по анцунг и топ. Това със сигурност не е най-удачния вариант да съобщиш на всички: "A married woman now". Така и не стана ясна каква е била сватбената й визия, което предполага, че всичко е станало много на бързо. Което не крие в предварително написаното под друга снимка: "Хора,днес се омъжвам! До година лятото ви чакам на сватбата ми, защото днес само ще подпиша. Просто исках да ви кажа,че вече съм госпожа и имам нова фамилия". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma (@palomaamitevaa)