search icon
search icon

Ева Веселинова не може да отслабне

Instagram

Instagram

След раждането журналистката трудно сваля килограми

Откакто роди близнаците Борис и Стефания преди година, Ева Велинова не може да си върне предишната форма. Блондинката е малко по-едра отпреди, но пък явно не й пука. Тя се е съсредоточила върху отглеждането на бебетата и няма време за тренировки и диети.

Ева е споделяла, че като по-млада e била на прага на анорексията, ала си извадила поука и е осъзнала, че гладуването не е за нея. За щастие, това болезнено състояние е останало в миналото. Сега Веселинова не се ограничава и яде всичко. Бившата репортерка и панелистка на Гала хич не се впечатлява, че още не е свалила всички натрупани през бременността килограми. Тя е загърбила суетата и се радва на спокоен и щастлив семеен живот.

Близнаците на чаровната блондинка скоро ще навършат 1 години. След като стана майка, тя си даде кратка почивка от работа, но сега се е върнала към професионалните ангажименти. Ева вече е загърбила телевизията, ала е намерила ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство и реклами в социалните мрежи. Тя промотира предимно детски стоки.

„Освен да се грижа за бебчетата, успявам и да поработвам по различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!”, категорична е Веселинова. Тя допълва, че животът с близнаци не е само радост и хубави моменти. „Ако кажа, че всичко е розово, ще излъжа, но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше”, споделя щастливата майка.

Покрай Борис и Стефания тя се научила как да забавя темпото, да се наслаждава на всеки миг, а не да живее на бързи обороти. „Те ме научиха, че всичко може да почака, защото щастието е с тях – тук и сега. Станах много по-балансиран човек”, коментира 36-годишната блондинка.

В отглеждането на близнаците бившата репортерка не разчита на детегледачки, а само на мъжа си и на двете баби. Майка й била неотлъчно до нея през първите седмици след раждането, докато успее да се климатизира и да свикне с новия начин на живот. „Пожелавам си всички да сме здрави! Страх ме е само от болести, нищо друго не може да ме уплаши!”, твърди журналистката.

Ева рядко говори за бащата на близнаците и досега не го е показвала в публичното пространство. Тя вярва, че щастието обича тишината, но пък тази нейна потайност породи какви ли не слухове. В тв средите се шушукаше, че таткото бил заможен възрастен грък, който обсипвал блондинката със скъпи подаръци и даже й купил луксозен апартамент в престижен столичен квартал. Тя обаче отрича слуховете и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел". Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука!”, написа преди време Ева в социалната мрежа.

Че има връзка с женен продуцент, се заговори заради доста скоростния й пробив в телевизията и еротичните й снимки от миналото. С предизвикателните фотоси за „Плейбой” тя успя да насочи вниманието към себе си, но с днешна дата се разкайва, че е взела това решение. „Няма как да върна времето назад, но ако можех – нямаше да го направя. Отчитам го като грешка!”, споделяла е блондинката, която се опитваше да се наложи като сериозна журналистка, а снимките за мъжко списание се противопоставяха на този имидж.

Преди да стане известна като репортерка в „Господари на ефира” и панелистка при Гала, Ева беше асистентка в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, но бременността я свали от ефир и вече има други приоритети в живота си.

Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със семейството й отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа, Ева работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината. „Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да работя по специалността, която съм завършила - журналистика. Беше трудно, никой не искаше да ме вземе. Първите две години беше ад, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче издържах!”, разказала е Веселинова.

Още от hotnews

Коментари