Актрисата и модел Саня Борисова намери нова любов. За това признава самата тя пред "България Днес". "Да, имам човек до себе си, но не искам да издавам повече. Щастието обича тишината", сподели пред вестника Саня.

От няколко месеца 39-годишната блондинка лети на крилете на любовта. След раздялата си с режисьора Ники Илиев актрисата дълго време беше сама, за да си избистри ситуацията. Една от най-харесваните светски двойки сложи край на 6-годишния си брак през 2018 г. Връзката на Саня и Ники започна от сериала "Забранена любов", където изиграха брат и сестра. 10 години те бяха неразделни и в личен, и в професионален план.

"С Ники Илиев сме в нормални и приятелски отношения. Ако излезе подходящ проект, по който да работим заедно, нямам нищо против, но за момента нямаме нищо предвид", допълва красавицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@sanya.borisova)

Наскоро в интернет се появиха гръмки заглавия, че актрисата търси нов мъж чрез голи снимки. Оказва се, че Саня нито търси половинка, нито снимките са голи. "Изненадах се от тези заглавия, като се има предвид, че всяка втора жена в България без проблем се разголва пред обектива. В моя случай се виждаше само рамо и не мога да разбера защо гръмна така. Може би хората не са го очаквали от мен. Има френски шик в тези снимки, не знам защо някой вижда повече от това", чуди се Борисова.

От известно време Саня е загърбила актьорството и се е отдала на работа по собствена модна линия и промотиране в социалните мрежи. Топпапараците на "България Днес" успяха да я уловят във вихъра й. Ослепителната блондинка излезе на шопинг по магазините и макар палтото да е на гърба й, умъг й е на лятна вълна. Саня се впусна по магазините да оглежда красиви рокли. Може би й предстои топла почивка с новата й любов, на която иска да е ослепителна.