Поп фолк певицата Емилия, която наскоро роди третото си дете, даде гръб на най-верните си почитатели онлайн. Под последните няколко снимки на изпълнителката липсва каквато и да е реакция от нейна страна към стотиците коментари, които се изсипват към нея. Чалга звездата твърди, че феновете й липсват, но не намира време да отдели секунди да ги накара да се почувстват специални. Все пак тя ги зарадва със снимка, на която е без всякакъв грим и разбира се това предизвика поредица от комплименти към нея.


С отговор се уредиха само Николета Лозанова и колегата й в поп фолка Константин, пише Марица. Това възмути последователите й, които не пропуснаха да отбележат, че май певицата си е вирнала носа. Все пак успехът й на изпълнител се дължи на нейните фенове, би могла да обърна малко внимание и на простосмъртните, шушукат из мрежата за половинката на Башур.

"Само на Николета и на Коцето има отговор", сопна се почитателка на звездата. Под коментара й веднага се намериха и други, които да изкажат същото възмущение.