Преслава няма да празнува рождения ден на любимия си Павел, защото е плътно на работа, видя Hotnews.bg. Днес, когато мъжът й чества личния си празник тя има участие, както е в следващите няколко дни от март и април, тъй че романтично бягство макар и за два-три дни пред двамата влюбени не се очертава.Лазаров е роден в село Оселна, където развива земеделски бизнес.

Той е роден през 1985 година и преди Преслава имаше няколко други връзки, една от които със Златка Райкова. Тя дори за кратко бе сменила фамилията си в социалните мрежи с неговата, след като сключиха църковен брак. Лазаров има един син, който носи неговото име от съпругата си, а певицата го дари с дъщеря. Двамата със сигурност ще бъдат заедно и днес, тъй като Павел придружава изпълнителката при всичките й участия. „Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме заедно”, обяснява Преслава.

Тя се скъсва от участия в последните дни, а след официалния край на извънредната обстановка от 1 април, ангажиментите й със сигурност ще се увеличат още.