Златка Райкова явно мисли, че тя е повече от всички останали хора и за нея не важат правила и закони. Красавицата твърдо отказва да носи маска на закрито, видя репортер на Lupa.bg. Силиконката бе забелязана на шопинг в голям мол, където само тя ходеше без задължителното средство, покриващо носа и устата. "Дала е толкова пари за джуки и грим, остава и да ги скрие под маска" - коментираха с присмех очевидци.

Плеймейтката била изрично помолена от охраната на мола да си сложи средство, покриващо носа и устата, но тя не се съобразила с молбата и продължила обиколката си, разнасяйки бацили. По закон пазарджиклийката трябва да бъде глобена за неспазването противоепидемичните мерки в страната, но никой не се осмели да я спре, а и не можеше, защото Райкова е в завидна спортна форма и крачеше доста бързо из мола. Бившият й Благо Джизъса само може да й завиди на бързата крачка и подвижността й.

"Не можеш да я стигнеш, колко бързо върви" - цъкаха с език изненадани от походката на Златка, която не си купи нищо от мола, но обиколи няколко избрани магазина за дрехи и козметика, а после се отправи към изхода. Блондинката бе сама, без новото си гадже и без сина си Благой, който най-вероятно бе на детска градина или поверен на грижите на бавачка.