Дори и след натрапчивото присъствие на Андреа Банда Банда в ефира на "На кафе", която вече се появява доста по-рядко там - веднъж седмично, може да се каже, че има нов дразнител за драгия зрител. 

Това е актрисата и джаз певица Милица Гладнишка. Позакръглената блондинка доскоро гостуваше само по поводи в предаването на Гала, но от новия сезон на "На кафе" е почти всеки ден там в ролята на коментатор в рубриката "Весели дебати" заедно с колегата си Китодар Тодоров. И докато мъжката половинка в дуела им се приема като ненатрапчива, то отзивите към певицата не са толкова благозвучни.

"Гладнишка е като пренавита прожина щом види камерата. Не може да се спре на едно място и много обича да се прави на готината. Доста по-нормално поведение има Китодар", смятат зрители на "На кафе". Милица обича да демонстрира колко е веща по всички въпроси и в повечето случаи говори повече отколкото се налага. "Много писклива, много преиграваща, абе много си е досадна", пишат още срещу актрисата.

Припомняме ви, че неотдавна Милица влезе в остър конфликт с певицата Мария Илиева, коментирайки нейно представяне в "Гласът на България". Още тогава за констатацията й, я обявиха за "веща по всички въпроси".