Красавицата Никол Станкулова се задомява, а сватбата й ще бъде повече от впечатляваща.

Синоптичката се сгодила за половинката си Теодор Минев преди няколко месеца, когато двамата празнували 4 години от началото на връзката си, съобщава в. „Уикенд“. Това лято Никол ще отбележи 30-ия си юбилей като омъжена дама, а някои дори допускат, че вече е бременна. Сватбата, с която Станкулова и милионерският наследник ще узаконят любовта си, ще се състои през юли, но все още не е уточнено къде. На нея ще присъстват 300 внимателно подбрани гости, сред които и някои от величията на българската музикална сцена. Разходите по тържеството ще бъдат около 1 милион лева, като по-голямата част от тях ще бъдат поети от бъдещия свекър на Никол – Цеко Минев.

С организацията на пищната сватба са се заели красивата синоптичка и майка й. Близки на бъдещата булка разкрили, че двете дами наскоро отскочили до Париж, за да избират булчинска рокля за Никол. Там тя „хвърлила око“ на шедьовър от последната колекция на Christian Dior, която струва скромните 30 000 евро.

Разбира се, тържеството ще включва и много музикални изпълнения, като ще има гост-изпълнители и от чужбина. Според източници някои от певците на сватбата ще бъдат Лили Иванова, Васил Найденов, Белослава и Валя Балканска.

По всяка вероятност след като смени фамилията си, Никол ще преустанови работата си в телевизията и ще започне собствен бизнес.

Текст: Woman.bg