Новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е фолк певицата и модел Анастасия. 

Блондинката признава, че харесва богати мъже, които се грижат за нея. Разкри също, че е имала любовник, който й купувал ''разни неща'' и я водил на почивка. Певицата признава, че е делила един мъж с новата Мис Плеймейт Елена Кучкова - Стефчо, който бил стриптийзьор.

На въпрос на Ива дали би преспала с мъж, ако й предложи 3 бона, Анастасия отговаря: ''Ама дали ще ги даде, да не си ги вземе после?'' и добавя, че не е толкова глупава, че да откаже 3 хиляди лева.

Певицата признава и че е имала връзка с министър, но се страхува да разкрие името му, за да не я застрелят охранителите му.

За наркотиците казва, че е употребявала, но не й действат добре и после иска да се самоубие. ''Ако някой ви предлага нещо бяло, мислете за след това, за следващия ден. Няма да е само 5-6 часа... има последици.'' На въпрос на Ива след белия прах дали се възползват от нея, Анастасия отговаря: ''Ами имах една приятелка, дето 20 души се бяха възползвали от нея''.

Дали се чувства секс символ, дали е лесна, дали е психично болна и други забавни и интересни подробности за живота й разберете от видеото.