Рап певците Криско и 100 Кила са хитът на това лято.

С препълнени графици в дискотеките и частни партита, двамата изпълнители прибират в джоба си всеки месец баснословни суми.

Ежедневно рап звездите са заливани с оферти. За да редуцират големия интерес, рапърите дори вече са почнали да вдигат изискванията си.

Те не само търсят по-високи хонорари, но и проявяват капризи къде ще пеят и пред каква публика. Въпреки това джобовете им не олекват.

От скромните 1000 лв. за участие преди година, сега Криско склонява да пее минимум за 2000. Колегата му 100 Кила пък е вдигнал още повече мизата. Ако преди две лета ромският изпълнител вземаше 1200 лева за час пеене, то днес не се дава за по-малко от 2500.

Простата сметка показва, че всеки месец Криско печели около 50-60 000 лева, а Килата слага в джоба си най-малко 60-70 бона. И двамата нямат продуценти и за разлика от фолк звездите, прибират цялата сума за себе си.

Високите им хонорари не притесняват собствениците на заведенията. Те успяват да си избият хонорарите на рапърите само от продажбата на вход, а феновете на черната музика обичат и да си пийват, пише „Всеки ден”.