Фолк певицата Камелия показа отмъстителния си нрав. Тя успя да си върне тъпкано на продуцентите от „Ноу фрейм медия”, които преди две години я свалиха от ефир, научи HotArena.net.

Въпреки високия рейтинг на „Споделено с...” по ТV 7, Камелия беше уволнена от телевизията и на нейно място в стола седна отчаяната съпруга Вихра. Тогава фолк изкушението си тръгна със скандал и се закани, че няма да остави нещата просто ей така.

И сега като водеща на предаването „Мис България”, продуцирано от същата продуцентска къща в същата телевизия, Камелия получи идеален шанс да си отмъсти.

И то не като откаже веднага ангажимента, а да стартира като водеща, след което да прави номера на продуцентите. И се справя успешно със замисъла си.

Само две седмици след старта на реалитито Камелия вече не се появява на лайфовете. Организаторите са вдигнали ръце и прибегнали до услугите на Жени Калканджиева.

Ками си позволявала в последния момент да информира дали ще благоволи да се яви на снимки, а оправданията й най-често били, че има неотложни участия.

Дори баснословния хонорар, който получавала, не смекчавали злопаметността й и тя не спирала да върти номера на шефката на къщата Виолета Сечкова.

„Те не ми дадоха обяснение защо ме махат от „Споделено”, сега аз няма да им давам обяснения защо не се явявам на „Мис България”, коментира певицата пред близки според „България днес”.