"Засега нямам интерес да участвам в такъв тип предавания. Приоритет са ми градивните изяви," отговори певицата Мария Илиева, запитана дали би се върнала да участва в "Биг Брадър" или друго риалити шоу, предаде БЛИЦ.

В момента пред нея се откривали много възможности, върхът сега предстоял. Имала много нови проекти, концерти, пътувала постоянно. Наскоро пяла в зала "Олимпия" в Париж и "Арена Атлантико" в Лисабон, поканена от Тони Карейра.

Предстояло и скоро да пуснат нова обща песен с Графа. Според Илиева, за която и в "Биг Брадър" се видя, че е страсна пушачка, правата на пушачите до голяма степен се нарушават за сметка на непушачите.

"Ограничение, което работи в цивилизования свят, следва да бъде адекватно прието и от пушачи, и от непушачи. На този етап и конкретно за нашето пушещо общество, в което вредата от тютюнопушенето започва да се превръща в приоритет на здравеопазването, мисля, че може да се намери златна среда и да има обозначени места за нешушачи и пушачи. Тогава всеки може да направи своя избор и да понесе съответната отговорност," казва Илиева.